Brenta Dolomieten - Paganella - Trentino

Het Paganella-plateau, in het hart van Trentino en aan de voet van de majestueuze Brenta Dolomieten, is de perfecte vakantiebestemming voor iedereen!

 

De wijk is gelegen in het natuurpark Adamello Brenta, het grootste beschermde gebied in Trentino, en omvat vijf plaatsen: Andalo, Molveno, Fai della Paganella, Cavedago en Spormaggiore, waar alle accommodatie-opties beschikbaar zijn, allemaal op slechts 15 minuten van de snelweg.

 

 

WANDELTOCHT:

 

Het plateau biedt talloze mogelijkheden voor excursies, van de eenvoudigste tot de meest veeleisende: gemakkelijke wandelingen, geschikt voor het hele gezin, naar de omliggende hutten en klimroutes, zoals de beroemde via ferrata in de Brenta-groep, maar ook echte klimuitdagingen liefhebbers, zoals de via ferrata "Via delle Bocchette".

 

De natuurlijke achtergrond van het hoogplateau bestaat uit talrijke toppen, ideaal voor trekking op grote hoogte en klimmen in steile wanden zoals de "Croz dell'Altissimo", de "Campanil Basso" en de "Cima Tosa".

 

MOUNTAIN BIKING:

 

Alle liften zijn ook in de zomer in bedrijf. De omgeving biedt diverse fietsroutes voor zowel beginners als ervaren fietsers. In Fai della Paganella is er ook de mogelijkheid om jezelf op de proef te stellen in het Paganella Bike Park, een echt funpark voor downhill- en adrenalineliefhebbers.

 

Het plateau maakt ook deel uit van de "Dolomiti di Brenta Bike", met twee routes van verschillende moeilijkheidsgraden.

 

 

ONTSPANNING:

 

Het meer van Molveno, het op een na grootste meer van Trentino, met zijn heldere water en de adembenemende ligging van de Brenta Dolomieten, maakt op het eerste gezicht indruk op de bezoeker.

 

Het groene strand en de aangrenzende sportfaciliteiten zijn beschikbaar voor ontspannende maar leuke momenten.

 

 

FAMILIE:

 

Het Paganella-plateau is een echt concentraat van vrijetijdsactiviteiten en speelmogelijkheden voor kinderen. Entertainmentcentra en accommodatie van hoge kwaliteit met eersteklas diensten gecombineerd met traditionele gastvrijheid op maat van elk gezin zijn slechts enkele van de belangrijkste ingrediënten die Andalo, Molveno, Fai della Paganella, Spormaggiore en Cavedago tot de gekozen bestemming voor uw vakantie maken

 

 

 

 

 

…EN OOK IN DE WINTER!

 

In de winter wordt het plateau van Paganella een paradijs voor wintersporters! Het skigebied Paganella is zelfs een van de meest bekende en gewaardeerde skigebieden in de Alpen, met meer dan 50 km aan pistes en snelle en moderne liften die zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

 

Contactpersoon: | informatieaanvraag

APT Dolomiti Paganella
Piazza Dolomiti, 1
I- 38010 Andalo (TN)
Tel. +39 0461 585836 Fax +39 0461 585570


 

www.visitdolomitipaganella.it

Image